Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Twitter, Strauss-Kahn και η Παγκόσμια Οικονομική Κλοπή

Η επιτροπή Τραπεζών της Γερουσίας στις ΗΠΑ πρότεινε την ποινική δίωξη της Goldman Sachs και της J. P. Morgan. Οι αναφορές στάλθηκαν στον διακυβευμένο Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ Eric Holder.

Οι συνωμότες

Οικογένεια Bush, η Hillary Rodham Clinton και ο Henry Paulson . Η οικογένεια Bush βραβεύει τον Alan Greenspan . Η Nancy Pelosi αγκαλιάζει την Hillary. Η αναφορά όχι μόνο ονομάζει την Goldman Sachs και την J. P. Morgan επίσης τον πρώην πρόεδρο George W. Bush, τον Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών Henry 'Hank' Paulson, τον πρώην πρόεδρο του Federal Reserve Alan Greenspan, την πρώην εκπρόσωπο του Κογκρέσου Nancy Pelosi, και τελευταία αλλά όχι μόνο την υπουργό Εξωτερικών Hillary Rodham Clinton.

Και τώρα η συνωμοσία πυκνώνει

Το μεγαλύτερο μέρος των πληροφοριών υποβλήθηκε στην επιτροπή, από τον τωρινό πρόεδρο του ΔΝΤ Dominique Strauss-Kahn. Έτσι δεν είναι σύμπτωση ότι ο Strauss-Kahn συνελήφθη στο αεροπλάνο και κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση στην καμαριέρα που εργαζεται στο ξενοδοχείο Sofitel hotel στην New York City κοντά στην Times Square. Το ξενοδοχείο Sofitel είναι γνωστό για την δραστηριότητα των ξένων μυστικών υπηρεσιών, ειδικά της Ισραηλινής Mossad.

HMOHB - Eric Holder Pix

Σημείωσις

Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ του Strauss-Kahn ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ 24 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ στο ξενοδοχείο Sofitel. Και συνεχίζουμε με τα περίεργα,

ένας νεαρός Γάλλος ο Jonathan Pinet του UMP (Union for a Popular Movement) ενός κεντροδεξιού κόμματος φαίνεται ότι είχε πληροφορίες πριν από την σύλληψη και την ανάκριση του DSK, και την δημοσίευσε στο Twitter !!! ΠΡΙΝ ΣΥΛΗΦΘΕΙ Ο SDK !!! Να το κείμενο : DSK arrested: a young UMP first on the info. Στις 11:00 pm ( Χρόνος Γαλλίας ), που είναι 5:00 pm ώρα New York.

Μήπως καταλαβαίνετε τώρα ?

1794972

© Ion Maggos η αναδημοσίευση ΜΟΝΟ με αναφορά στο όνομα του συγγραφέα και ΣΥΝΔΕΣΜΟ στο άρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: